CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Mrkev (rozšíření pro PKaU)

téma založeno uživatelem Chmura - 17.8.2022, 21:22 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 1 Chmura 11 Farmcassonne 1 Jan Groot 1 šmoula 1 xwinte00 1
Mrkev - rozšíření pro Carcassonne Přes kopce a údolí

-Rozhodl jsem se vytvořit nové rozšíření pro Carcassonne spin-of Přes kopec a údolí. Toto rozšíření by obsahovalo další plodinu (mrkev) 5 karet s mrkví, 5 žetonů s mrkví a další kombinace kartiček, které základní hra neobsahuje. Celkem by to mohlo být asi 12 kartiček. Bude-li někdo z vás mít nějaký návrh na kartičku, která mu v základní hře Přes kopec a údolí chybí sem s ním! Mrknutí

Jak by kartičky rozšíření mohly vypadat vidíte v příloze. Snad se vám můj nový nápad bude líbit.

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
Děkuji moc za postřehy a nápady. Samozřejmě kartičky nejsou finální a budou doplněny a graficky předělány. Jednalo se jen o první "nástřel"! Mrknutí
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Jan Groot
Odpovědět
Tak jsem zapracoval návrhy, za které děkuji uživateli @šmoula a @Jan Groot.

-V příloze jsou upravené kartičky s "Mrkví"! Snad se vám budou líbit... Mrknutí

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Děkuju za pochvalu Mrkví!
Není to zcela můj nápad, kartičku s mrkví jsem objevil kdesi na internetu. Nicméně zůstalo jen u nápadu, který nikdo dál již nerozvíjel. Když jsem přemýšlel nedávno nad novým rozšířením, tak jsem si na tento obrázek vzpomněl. No a jak to dopadlo již všichni víte! Samozřejmě bez šmoulovi spolupráce na výrobě potřebných objektů bych se neobešel! Mrknutí
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Tak tady jsou nápady na další kartičky rozšíření "Mrkev"! Usměvavý

-Kartiček je celkem deset, ale v rozšíření jich bude pouze sedm! Které by to podle vás měly být?

Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Sandrus90
Odpovědět
(20.8.2022, 18:46)Jan Groot Napsal(a): Hi Chmura,
I miss the ‘extra’ cards from your message 18-08

Poprosil jsem šmoulu o vytvoření objektu, který je nutný k výrobě této kartičky. A tak tebou navrhovaná kartička bude v blízké době zahrnuta do rozšíření. Mrknutí
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Jan Groot
Odpovědět
Tato kartička je již v základní hře obsažena!

-Zde je důkaz!

Přiložené soubory
.jpg   00.jpg (Velikost: 26,44 KB / Nahráno: 21.8.2022, 14:08 / Stažení: 165x)
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(20.8.2022, 18:46)Jan Groot Napsal(a): Hi Chmura,
I miss the ‘extra’ cards from your message 18-08

Tak kartička je zde (je to ta první s plodinou - číslo 16). Nicméně nejsem plně přesvědčen zda ji zařadit  tak jak byla navržena, protože nesplňuje daná pravidla. Spíše bych se přimlouval za druhou variantu bez plodiny (číslo 17).

Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Jan Groot
Odpovědět
Do rozšíření vybráno dalších 7 kartiček! (Viz příloha.) Mrknutí

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Rozšíření je dokončeno! Mrknutí

Kartičky a žetony najdete zde:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)